بررسی تأثیر افزودن برخی از اسیدهای آمینه ضروری بر سلامتی و عملکرد گوساله‌های شیرخوار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تأثیر افزودن برخی از اسیدهای آمینه ضروری بر سلامتی و عملکرد گوساله‌های شیرخوار دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تأثیر افزودن برخی از اسیدهای آمینه ضروری بر سلامتی و عملکرد گوساله‌های شیرخوار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تأثیر افزودن برخی از اسیدهای آمینه ضروری بر سلامتی و عملکرد گوساله‌های شیرخوار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تأثیر افزودن برخی از اسیدهای آمینه ضروری بر سلامتی و عملکرد گوساله‌های شیرخوار :

تعداد صفحات : ۱۴

از آن جا که پروتئین گران­ترین ماده­ی مغذی در میان اقلام خوراکی است، دامپروری پایدار برای تولید محصولات با کیفیت و اقتصادی، بستگی به حد مطلوب اسیدهای آمینه در تنظیم جیره دارد. مطالعه­ی حاضر به منظور بررسی تأثیر افزودن اسیدهای آمینه در استارتر با سطح پروتئین خام متوسط و مقایسه­ آن با استارتر دارای سطح پروتئین خام بالاتر بدون اسید آمینه اضافه انجام شد. برای این منظور ۴۸ گوساله هلشتاین نر و ماده از ۳ روزگی تحت چهار تیمار آزمایشی قرار گرفتند و مطالعه در ۷۰ روزگی پایان یافت. تیمارهای آزمایشی شامل (۱) ۱۸ درصد پروتئین خام در استارتر به علاوه ۲۰ درصد لیزین و متیونین بالاتر، (۲) ۱۸ درصد پروتئین خام در استارتر به علاوه ۲۰ درصد لیزین و متیونین و ۱۰ درصد ترئونین بالاتر، (۳) ۱۸ درصد پروتئین خام در استارتر به علاوه ۲۰ درصد لیزین، متیونین و ترئونین بالاتر و (۴) ۲۲ درصد پروتئین خام بدون اسید آمینه اضافه بود. در کل دوره آزمایش و نیز قبل از شیرگیری، گوساله ­ها در تیمار ۱ مصرف استارتر بالاتری داشتند. نتایج این مطالعه نشان داد که گوساله­ های تغذیه شده با سطح بالاتر پروتئین خام، بازده خوراک بالاتری داشتند. افزایش وزن روزانه و وزن نهایی نیز بین تیمارهای آزمایشی متفاوت نبود. تیمارهای آزمایشی تأثیر معنی­ داری بر فراسنجه­ های خونی نداشتند. در پایان آزمایش، گوساله­ های تغذیه شده با سطح بالاتر پروتئین خام بدون اسید آمینه­ اضافه (تیمار ۴)، سطح اوره سرمی بالاتری داشتند. گوساله­ های تغذیه شده با ۲۰ درصد اسید آمینه­ های لیزین، متیونین و ترئونین بیشتر، روزهای ابتلا به اسهال و دمای بدن کمتری داشتند. به طور کلی، افزودن اسیدهای آمینه لیزین، متیونین و ترئونین، تأثیر معنی­ داری بر عملکرد رشد و فراسنجه­ های ایمنی خون نداشت. اما پروتئین خام با سطح متوسط در استارتر به طور کارآمدتری نسبت به پروتئین با سطح بالاتر مورد استفاده قرار گرفت.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.