بررسی تأثیر افزودن برخی از اسیدهای آمینه ضروری بر سلامتی و عملکرد گوسالههای شیرخوار
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تأثیر افزودن برخی از اسیدهای آمینه ضروری بر سلامتی و عملکرد گوسالههای شیرخوار دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تأثیر افزودن برخی از اسیدهای آمینه ضروری بر سلامتی و عملکرد گوسالههای شیرخوار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تأثیر افزودن برخی از اسیدهای آمینه ضروری بر سلامتی و عملکرد گوسالههای شیرخوار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تأثیر افزودن برخی از اسیدهای آمینه ضروری بر سلامتی و عملکرد گوسالههای شیرخوار :
تعداد صفحات : ۱۴
از آن جا که پروتئین گرانترین مادهی مغذی در میان اقلام خوراکی است، دامپروری پایدار برای تولید محصولات با کیفیت و اقتصادی، بستگی به حد مطلوب اسیدهای آمینه در تنظیم جیره دارد. مطالعهی حاضر به منظور بررسی تأثیر افزودن اسیدهای آمینه در استارتر با سطح پروتئین خام متوسط و مقایسه آن با استارتر دارای سطح پروتئین خام بالاتر بدون اسید آمینه اضافه انجام شد. برای این منظور ۴۸ گوساله هلشتاین نر و ماده از ۳ روزگی تحت چهار تیمار آزمایشی قرار گرفتند و مطالعه در ۷۰ روزگی پایان یافت. تیمارهای آزمایشی شامل (۱) ۱۸ درصد پروتئین خام در استارتر به علاوه ۲۰ درصد لیزین و متیونین بالاتر، (۲) ۱۸ درصد پروتئین خام در استارتر به علاوه ۲۰ درصد لیزین و متیونین و ۱۰ درصد ترئونین بالاتر، (۳) ۱۸ درصد پروتئین خام در استارتر به علاوه ۲۰ درصد لیزین، متیونین و ترئونین بالاتر و (۴) ۲۲ درصد پروتئین خام بدون اسید آمینه اضافه بود. در کل دوره آزمایش و نیز قبل از شیرگیری، گوساله ها در تیمار ۱ مصرف استارتر بالاتری داشتند. نتایج این مطالعه نشان داد که گوساله های تغذیه شده با سطح بالاتر پروتئین خام، بازده خوراک بالاتری داشتند. افزایش وزن روزانه و وزن نهایی نیز بین تیمارهای آزمایشی متفاوت نبود. تیمارهای آزمایشی تأثیر معنی داری بر فراسنجه های خونی نداشتند. در پایان آزمایش، گوساله های تغذیه شده با سطح بالاتر پروتئین خام بدون اسید آمینه اضافه (تیمار ۴)، سطح اوره سرمی بالاتری داشتند. گوساله های تغذیه شده با ۲۰ درصد اسید آمینه های لیزین، متیونین و ترئونین بیشتر، روزهای ابتلا به اسهال و دمای بدن کمتری داشتند. به طور کلی، افزودن اسیدهای آمینه لیزین، متیونین و ترئونین، تأثیر معنی داری بر عملکرد رشد و فراسنجه های ایمنی خون نداشت. اما پروتئین خام با سطح متوسط در استارتر به طور کارآمدتری نسبت به پروتئین با سطح بالاتر مورد استفاده قرار گرفت.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.