مقایسه تجمع زیستی سرب و روی در بافت عضله ماهی شیر (Scomberomorus commerson) و قباد (Scomberomorus guttatus) در بندر بوشهر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقایسه تجمع زیستی سرب و روی در بافت عضله ماهی شیر (Scomberomorus commerson) و قباد (Scomberomorus guttatus) در بندر بوشهر دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقایسه تجمع زیستی سرب و روی در بافت عضله ماهی شیر (Scomberomorus commerson) و قباد (Scomberomorus guttatus) در بندر بوشهر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تجمع زیستی سرب و روی در بافت عضله ماهی شیر (Scomberomorus commerson) و قباد (Scomberomorus guttatus) در بندر بوشهر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقایسه تجمع زیستی سرب و روی در بافت عضله ماهی شیر (Scomberomorus commerson) و قباد (Scomberomorus guttatus) در بندر بوشهر :
این تحقیق باهدف اندازه گیری غلظت فلزات سنگین سرب و روی در بافت عضله دو گونه ماهی شیر (Scomberomorus commerson) و قباد (Scomberomorus guttatus) در بندر بوشهر در تابستان سال ۱۳۹۴ انجام پذیرفت. تعداد ۲۰ قطعه ماهی شیر و ۲۰ قطعه ماهی قباد بهصورت کاملاً تصادفی از بندر بوشهر بهوسیله تور گوشگیر صید گردید. بعد از زیست سنجی، بافت عضله نمونه ها جداسازی و هضم شیمیایی نمونه ها انجام شد و با استفاده از دستگاه جذب اتمی کوره گرافیتی میزان غلظت فلز سرب و روی در عضله اندازه گیری گردید. بر اساس نتایج بهدستآمده میانگین غلظت سرب در بافت عضله ماهی شیر و قباد به ترتیب ۱۷۳/۰ ± ۳۴۹/۰ و ۱۳۲/۰ ± ۳۸۴/۰ میلی گرم در کیلوگرم وزن خشک محاسبه شد و اختلاف معنی داری را نشان نداد (۰۵/0P>). همچنین بر اساس نتایج بهدستآمده میانگین غلظت روی در بافت عضله ماهی شیر و قباد به ترتیب ۸۵۵/۱۱ ± ۱/۳۵ و ۹۸۸/۱۱ ± ۸/۴۰ میلی گرم در کیلوگرم وزن خشک محاسبه شد و اختلاف معنی داری را نشان نداد (۰۵/0P>). نتایج این مطالعه نشان داد که غلظت فلز سنگین سرب در بافت عضله ماهی شیر و قباد پایین تر از حد مجاز استاندارد های WHO، FAO، NHMRC و MAFF بود. اما غلظت فلز سنگین روی در عضله ماهی شیر و قباد از حد مجاز استاندارد FAO بالاتر و از حد مجاز استاندارد های WHO، NHMRC و MAFF پایین تر بود. بنابراین انجام مطالعات تکمیلی برای بررسی تأثیرات احتمالی مصرف این ماهیان بر سلامت انسان ضروری به نظر می رسد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.