پاورپوینت فضیلت زن یا مرد؟


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت فضیلت زن یا مرد؟ دارای ۱۹ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت فضیلت زن یا مرد؟،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت فضیلت زن یا مرد؟ :

حجت الاسلام بستان با بیان این که درباره آیه «الرِّجالُ قَوّامُونَ عَلَی النِّساءِ بِما فَضَّلَ اللّهُ بَعْضَهُمْ عَلی بَعْضٍ وَ بِما أَنْفَقُوا مِنْ أَمْوالِهِمْ» شبهه دیگری نیز مطرح است و آن این که «بِما فَضَّلَ» به مردان باز می گردد، یعنی مردان چون از زنان با فضیلت ترند پس لیاقت قوامیت را نیز دارند، گفت: ما تاکنون آیه و روایت قابل استنادی که بگوید مردان از زنان با فضیلت ترند را نیافتیم.

به گزارش شبکه اجتهاد، حجت الاسلام حسین بستان، استاد حوزه و دانشگاه در دروس خارج فقه نظام های اسلامی که از سوی دبیرخانه مفتاح برگزار شد، مباحث خود را با این پرسش که مفاد آیه «الرِّجالُ قَوّامُونَ عَلَی النِّساءِ بِما فَضَّلَ اللّهُ بَعْضَهُمْ عَلی بَعْضٍ وَ بِما أَنْفَقُوا مِنْ أَمْوالِهِمْ» اخباری است یا انشایی آغاز و بیان داشت: فقها و مفسران از این آیه انشاء فهمیده اند، در حقیقت آیه، قوامیت را انشاء و جعل می کند.

وی افزود: البته برخی نیز گفته اند چه ایرادی دارد آیه را اخبار بگیریم؟ در حالی که اگر خبر قرار گیرد تمامی مباحث به مشکل می خورد. چون قرآن دل بخواهی نیست که معنا کرده و بگوییم از یک واقعیتی خبر می دهد. قرآن کتاب داستان یا تاریخ نیست. این با شأن قرآن سازگار نیست. هدف قرآن چیست و برای چه نازل شد؟ درست است که بسیاری از آیات اخباری هستند ولی این آیات بی حساب و کتاب نیستند و برای منظوری نازل شده اند.

بستان یادآور شد: البته هدف قرآن تربیت انسان هاست و برای این کار الگوهایی همانند حضرت ابراهیم(ع)، موسی(ع)، همسر فرعون و… را معرفی می کند. برای معرفی این الگوها نیز به سراغ تاریخ رفته و سرگذشت اقوام مختلف را تبیین می کند.

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به این که قرآن همچنین برای هشدار دادن و ترساندن تاریخ گذشتگان را بیان می کند، عنوان داشت: یکی از دلایلی که قرآن سرگذشت اقوام گذشته را بیان می کند، عبرت گرفتن افراد است تا دچار فساد و گناه نشوند. البته با این کار نیز می خواهد انسان ها را به تعقل واداشته و آن ها را هدایت کند.

وی سپس براساس چرایی پرداختن قرآن به موضوعات تاریخی، آیه «الرِّجالُ قَوّامُونَ عَلَی النِّساءِ بِما فَضَّلَ اللّهُ بَعْضَهُمْ عَلی بَعْضٍ وَ بِما أَنْفَقُوا مِنْ أَمْوالِهِمْ» را از نظر اخباری بودن منتفی برشمرد و گفت: قرآن برای هدایت، عبرت گرفتن و تعقل موضوعات تاریخی را بیان می کند، ولی چرا باید آیه فوق را اخباری بیان کند؟ با این کار کدام هدف را دنبال می کند؟ به دنبال هدایت، عبرت گرفتن و تعقل است؟! بنابراین اخباری بودن آیه وجه معقولی ندارد، پس انشاست. از سوی دیگر از قرائن آیه هم برخی دریافت ها انجام می شود، برای نمونه در بحث نشوز، «فاء» برای نتیجه است. اگر اخباری در نظر گرفته شود که نمی توان استدلالی بر روی آن انجام داد و از دل آن احکام را بیرون کشید.

بستان، نکته دیگر آیه «الرِّجالُ قَوّامُونَ عَلَی النِّساءِ بِما فَضَّلَ اللّهُ بَعْ

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.